Σαλάτα με κοτόπουλο και φράουλες

Μαΐου 27, 2019

paraxeno pirouni, παράξενο πιρούνι

Το κοτόπουλο όπως ξέρεις πάει λίγο - πολύ, με όλα. Και στο θέμα μας, πάει ΚΑΙ με φράουλες! Το Παράξενο Πιρούνι ακόμα δε μπορεί να ξεχάσει ένα ωραίο φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα φράουλας και βραστά λαχανικά που είχε φτιάξει από συνταγή άλλου φιλικού blog. Και κάπως έτσι, αυυτοσχεδιάζοντας στα γρήγορα έφτιαξε με περίσσευμα ψητού κοτόπουλου αυτήν εδώ την πανεύκολη, χορταστική και πολύ νόστιμη σαλάτα.

Χρειάστηκε ένα σακουλάκι με τρυφερά φυλλαράκια ρόκας τα οποία ήταν η βάση της σαλάτας του. Στη συνέχεια πρόσθεσε μια χούφτα ηλιόσπορο, μερικά cranberries αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη, μερικές φράουλες ψιλοκομμένες και το ψητό κοτόπουλό του. Πρόσθεσε λίγο αλάτι, ελαιόλαδο και λεμόνι και η σαλάτα ήταν έτοιμη.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των υλικών ήταν πραγματικά πολύ ταιριαστός. Κι έτσι το Παράξενο Πιρούνι αυθόρμητα και χωρίς να το έχει σχεδιάσει, τσίμπησε ακόμα μια φραουλοσυνταγή για να προσθέσει στο φραουλοαφιέρωμά του! 🍓

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ωραίος ο όλος συνδυασμός Σκοτεινούλα μου - αυτό το Παράξενο Πιρούνι...δεν μπορώ ακόμη να το εμπεδώσω :-) και ο ηλιόσπορος και τα cranbberies παρέα.
    Μια χαρά τις τρώω τούτες τις σαλάτες ως κύριο πιάτο κι ας μου κάνουν τους δύσκολους τ' αγόρια μου.
    Χαιρετισμούς πολλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που η σαλάτα σου αρέσει Πηνελόπη, παρομοίως πολλές φορές γευματίζω με κάτι τέτοια γρήγορα και ελαφριά πιάτα. Και τα φρούτα μέσα στις πράσινες σαλάτες πάνε πολύ ωραία. Την καλημέρα μου!

      Διαγραφή