Ξανθιές, καστανές και κόκκινες... μπύρες Leffe: Μια δοκιμή με χαρακτήρα

Φεβρουαρίου 21, 2019

paraxeno pirouni, the odd fork, odd fork, παράξενο πιρούνι

Πολλοί (ε, κυρίως άντρες μάλλον) αρέσκονται στο να βλέπουν τη μπύρα περίπου σαν μια γυναίκα. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Δεδομένου ότι η καλή μπύρα έχει προσωπικότητα, πολυπλοκότητα και σαφώς γοητεία, τότε είναι αναμφισβήτητα γένους θηλυκού!

Ως δηλωμένος λάτρης της μπύρας, όταν το Παράξενο Πιρούνι πέτυχε μια μέρα ένα πακέτο - προσφορά με τις τρεις βασικές ή μάλλον αυτές που κυκλοφορούν περισσότερο στη χώρα μας μπύρες της Leffe (Leffe Blonde, Leffe Brune και Leffe Radieuse) και ξαναδοκιμάζοντας σε όχι μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους την ξανθιά, την καστανή και την κόκκινη, σκέφτηκε να δώσει μια ψυχολογική διάσταση στη δοκιμή και να κάνει ένα "crash test" προσωπικότητας!
Υποθέτοντας ότι οι τρεις παραπάνω τύποι της Leffe, εκπροσωπούν τρεις "βασικές" ομάδες γυναικών όσον αφορά την εμφάνιση, δηλαδή τις ξανθιές, τις καστανές και τις κοκκινομάλλες, ποια θα κέρδιζε άραγε σε μια τέτοια αναμέτρηση;

Ας τις ξαπλώσουμε στον καναπέ κι ας τις ψυχολογήσουμε μία - μία:

paraxeno pirouni, the odd fork, odd fork, παράξενο πιρούνι

Η πιπεράτη μα και δροσερή ξανθιά κάνει στην αρχή καλή εντύπωση, αλλά της λείπει το "βάθος πεδίου". Είναι σαν τις καλοκαιρινές σχέσεις που για το σύντομο διάστημα των διακοπών ευδοκιμούν, μπορούν και να σε συνεπάρουν για λίγο, αλλά δεν αντέχουν στο χειμώνα...

paraxeno pirouni, the odd fork, odd fork, παράξενο πιρούνι

Η ακόμα καλύτερη από την ξανθιά πιο θερμή κοκκινομάλλα, κλέβει την παράσταση χρησιμοποιώντας σαφώς το πάντα ελκυστικό βαθύ ρουμπινί - κόκκινο χρώμα της και το μεθυστικό της άρωμα, αλλά είναι σαν τις γυναίκες -και καλά θεές- που όταν τους αφαιρέσεις το μακιγιάζ και τα φανταχτερά ρούχα, διαπιστώνεις ότι οι κοπέλες της διπλανής πόρτας δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά σε σύγκριση μαζί τους.

paraxeno pirouni, the odd fork, odd fork, παράξενο πιρούνι

Η καστανή τώρα, είναι δυναμική και προσγειωμένη. Έχει τσαγανό, είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Δε χρησιμοποιεί φτηνά κόλπα για να σαγηνεύσει. Δε χρειάζεται τη δήθεν λάμψη της ξανθιάς, το φανταχτερό προφίλ της κοκκινομάλλας, τολμάει να είναι αληθινή, να είναι γλυκιά αλλά και πικρή, να μυρίζει καφέ και καπνό, να ξεφεύγει από τα στερεότυπα.
Είναι γήινη, πληθωρική και γοητεύει ακριβώς γι' αυτό το λόγο.
Μια καστανή λοιπόν που βάζει κάτω ξανθιές και κοκκινομάλλες, μια καστανή κυριολεκτικά να την πιείς στο ποτήρι!

You Might Also Like

0 σχόλια